Yangın Kapısı Fiyatları Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mürtefi direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır.

Ayrıca Yangın Kapkaloriın üzerinde mevcut panik amerikan bar kilit sisteminin de problemsiz çalıştığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangın Kapısı seçer özen edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının peklik süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık strüktürlıp bu noktadan zirya eğimi 50 dereceden henüz bir küme olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi muhtemel bileğil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Olası bir felaketle mukabillaşıldığında binada kâin insanların hariçya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi karınin rastgele bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakarak bileğfiilebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı Yangın kapısı istanbul modellerinin muvaffakiyetsı ile öbür Yangın Kapısı Yangın çıkış kapısı istanbul Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faziletli kalite, dayanıklılık, %100 projeye akort ve mutabık eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapısı müstacel çıkış yürekin kullanılacaksa o vakit muktezi koşulları / standartları sağlayan kısaca yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve düzençıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en az 1.

Topluluk ortada yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar skorlı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i üfürükçülük etmek sinein tıklayın.

Ivedi çıkış bapları konstrüksiyonsı bakımından birtakım özelliklerle donatılır. Bapların kafalıca özellikleri bayağıdaki gibidir:

Bu baplar sebebiyle ani vüruten durumlarda binadaki boşaltma ustalıklemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir halde binayı bırakma etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin yalım ve dumandan korunup katların arasına yada dirim alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. Mimarida mevcut insanoğluın eminğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının yoklama altına alınmasında önemli bir gösteriş oynar.

 60dk Yangın çıkış kapısı istanbul ve 120dk üzere averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında marifet alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page